Вести

АКЦИЈА УЧЕНИЧКОГ ПАРЛАМЕНТА

У мају и јуну 2022. године ученички парламент и педагог школе реализовали су хуманитарну акцију за помоћ деци из „Прихватилишта за децу Београда“. Турнир у малом фудбалу играо се у мају током три дана. Учествовало је 16 екипа, а прикупљено је 38.500,00 динара. Након завршеног турнира успостављена је сарадња с Прихватилиштем и договор око донације. Њима је био потребан баштенски намештај па је то и купљено. Као круна акције у јуну је реализована посета самом Прихватилишту и дружење њихове деце и наших ученика. Био је то диван дан за нас, а ученици су након тога изразили жељу да чешће учествују у хуманитарним акцијама и помажу коме је помоћ потребна.
Read More

Републичко такмичење ученика машинских школа Србије

Републичко такмичење ученика машинских школа Србије за категорије: статика, моделирање машинских елемената и склопова 3D, компјутерска графика 2D, програмирање ЦНЦ машина (ручно-струг, ручно-глодалица, аутоматско-струг, аутоматско-глодалица) одржаће се 20. и 21.04.2022. на Машинском факултету у Београду. Сатницу такмичења објавићемо благовремено.  
Read More

Регионално такмичење машинских школа-Регион Београд

06.04.2022. ученици машинских и саобраћајних школа из региона Београд су се такмичили у 6 од 8 дисциплина. Машинска школа "Радоје Дакић" је била домаћиин такмичења, Машински факултет Универзитета у Београду је организовао такмичење. Материјали са такмичења налазе се овде.
Read More