Обележен 55. рођендан Машинске школе “Радоје Дакић”

Машинска школа „Радоје Дакић“ данас је прославила 55. рођендан.

Дан Машинске школе „Радоје Дакић“ обележен је спортским  и културно-уметничким програмом. У спортском делу програма организовани су кошаркашки и фудбалски турнир. На турнирима су учествовале,  поред наше школе, средње школе са општине Раковица, Пета економска, Средња занатска школа и Гимназија патријарх Павле. Такмичари су награђени пехарима за освојена прва три места и дипломом за освојено четврто место. Награде су им уручили директорка школе и представници локалне самоуправе.

У 13:00 је почела приредба поводом Дана школе.  Директорка школе  је испред свих запослених и ученика школе поделила захвалнице  установама са којима школа већ годинама сарађује, Општини Раковица, Дому здравља Раковица, Полицијској управи Раковица, Машинском факултету, основним,  средњим школама и гимназији са територије општине Раковица.

Након тога је презентован филм о школи који су направили ученици наше школе. Приредбу смо, сад већ традиционално завршили сплетом игара које је извео КУД Димитрије Котуровић.

Коктел поводом дана школе организовала је Угоститељско – туристичка школа Београд, чиме је још једном потврђена сарадња међу средњим стручним школама.